Information

Fremtidens Medicin

AcuNova – en stille revolution

Ny behandlingsmetode er ved at revolutionere helsebranchen.

Sidst i 1990´erne så et nyt behandlings-system dagens lys. Den nye metode fik navnet Akupunktur 2000 – for at undgå sammenblanding med kinesisk akupunktur, ændrede vi senere navnet til AcuNova, der betyder Ny Akupunktur.

Indtil nu, har godt 2.000 læger og andre sundhedspersoner samt omkring 4.000 alternative behandlere fra 50 lande lært AcuNova, der virker ekstremt godt på smertepatienter – både akutte og kroniske – samt blinde og svagsynede.

AcuNova virker via nervesystemet – i modsætning til kinesisk akupunktur, der virker via såkaldte meridianer. Det betyder, at det er meget let at lære og let at anvende

Hvordan virker AcuNova Akupunktur?

I og omkring alle led findes punkter, der er ekstrem virksomme til behandling af godt 70 % af de såkaldt kronisk syge patienter, som lægevidenskaben har opgivet med ordene: ”Det må du lære at leve med”

Forskning i AcuNova Akupunktur

Akupunktør John Boel, og en håndfuld videnskabsmænd med neurologen, dr. Poul Andersson i spidsen, brugte rigtig mange timer på at udforske det nye system.

Efterhånden som forskningen skred frem, blev de klar over, at AcuNova indeholdt nogle enestående potentialer, som man ikke før havde set indenfor noget andet kendt sundheds-system.

Hvad er hemmeligheden bag AcuNovas´ succes? 

En sund og rask krop ”reparerer” sig selv hele tiden. Denne naturlige helbredelsesproces kan undertiden stoppe f.eks. på grund af: Arvelige faktorer, forgiftning, stråler, alvorlige skader, trauma, virus og bakterier samt mangel på næringsstoffer.
AcuNovas hemmelighed er den enkle, at den kan genstarte den naturlige helbredelses-proces, når den er gået i stå.
Eller med andre ord: AcuNova bruger naturens egen helbredelsesmetode til at behandle årsagen til problemet – ikke symptomerne.

Derfor er der ingen bivirkninger forbundet med en AcuNova behandling.

Udbredelse
Siden den spæde start i slutningen af 1990erne, er der sket meget.
Hver måned bliver over 1.000.000 patienter verden over behandlet af de godt 6.000 elever, der har lært AcuNova.

Disse patienter får håbet tilbage – de får en ny chance for en bedre tilværelse uden sygdom.
AcuNova er blevet præsenteret på flere internationale akupunktur- og lægekongresser i Kina, Schweitz, Tyskland, Østrig, Spanien og Sri Lanka hvor ”Det Åbne Internationale Universitet for Komplementær Medicin” pga. opdagelsen af AcuNova, hædrede John Boel med titlen: ”Århundredets Akupunktør” – som den første i verden.

Selvbehandling

På AcuNova kursus lærer eleverne at anvende akupunkturnåle til behandlingen.

Det er imidlertid muligt at anvende en kuglepen eller en 4 mm strikkepind til at behandle sig selv eller sine venner.

Det kan man lære ved at studere Fremtidens Medicin.